جانگو يا Django يک فريم ورک سطح بالا در زبان برنامه نويسي پايتون مي‌باشد که به توسعه پرسرعت و طراحي کم نقص و بهينه صفحات تحت وب بسيار کمک مي کند. در اصل کتابخانه Django توسط برنامه نويسان با تجربه اي نوشته شده است که بسياري از مشکلات توسعه دهندگان وب و طراحان برنامه هاي تحت وب را زير نظر داشتند.


Django نسبت به Rails و node.js سر و صداي کمتري در دنياي برنامه نويسي ايجاد کرد اما اين به معني اين نيست که برنامه نويسان و شرکت هاي مطرح از آن استفاده نکنند. Django از سيستم هاي اصلي راه اندازي سايت هاي بزرگي مثل اينستاگرام و پينترست است و فيسبوک نيز از آن در پروژه هاي مختلف بهره مي‌برد.




 




کتابخانه Django در پايتون 


زماني که شما در حال طراحي و ساخت يک وب سايت هستيد، هميشه به مجموعه اي از componentها نياز داريد. براي مثال شما بايد ابزار و يا روشي براي احراز هويت کاربر، پنل مديريت براي وب سايت ، فرم ها، راهي براي آپلود فايل ها و… را در سايت خود لحاظ کنيد.
خوشبختانه برنامه نويسان وب و دولوپرهاي برنامه هاي تحت وب با اين مسائل در گذشته روبرو بوده اند و از اين رو فريم ورک هايي با امکانات کافي تهيه کرده اند که يکي از بهترين آن‌ها قطعا جانگو مي‌باشد


مزاياي استفاده از فريم ورک Django چيست؟ 


سرعت بسيار بالا: 


کتابخانه Django براي آن طراحي شده است که توسعه دهندگان وب بتوانند در کم ترين زمان ممکن مفاهيم را به برنامه تبديل کنند.


ابزارهاي کارآمد: 


کتابخانه Django داراي ده ها ابزار اضافي ست و شما مي توانيد براي انجام وظايف خود در توسعه وب سايت از آن ها استفاده کنيد. جانگو از تأييد هويت کاربر، مديريت محتوا، نقشه سايت، خوراک RSS و بسياري کارهاي ديگر پشتيباني مي کند.


ويژگي کتابخانه django


محيط ايمن و مطمئن: 


کتابخانه Django موارد امنيتي را به شکل فوق العاده اي رعايت مي کند و به توسعه دهندگان کمک مي کند تا از بسياري از اشتباهات امنيتي معمول جلوگيري کنند، سيستم احراز هويت کاربر در اين کتابخانه يک راه امن براي مديريت حساب هاي کاربري و رمزهاي عبور شما مي‌باشد.


مقياس پذيري بالا:


بسياري از شلوغ ترين وبسايت هاي دنيا که ترافيک و درخواست هاي لحظه اي بالايي دارند براي آنکه بتوانند به سرعت و با انعطاف بالا ترافيک هاي سنگين را کنترل کنند، از فريم ورک جانگو استفاده مي‌کنند.


جامع بودن:


شرکت ها، سازمان ها و ارگان هاي مختلف از کتابخانه Django براي ساخت انواع موارد مورد نياز خود از قيبل سيستم هاي مديريت محتوا، شبکه هاي اجتماعي و سيستم عامل هاي محاسباتي علمي استفاده مي‌کنند.


 


برنامه هاي اصلي و کاربردي Django


يک سيستم تاييد هويت extensibleرابط کاربري اداري پويا
ابزار براي توليد خوراک RSS و Atom syndication
ابزار براي توليد نقشه هاي سايت گوگل
يک چارچوب براي ايجاد برنامه هاي کاربردي GIS


چطور Django را بياموزيم


قبل از پاسخ به اين سوال بايد در ابتدا يک واقعيت رو قبول کنيد و آن اين است که جانگو بر پايه زبان برنامه نويسي پايتون طراحي و نوشته شده است پس بايد پايتون را در حد اصول کلي آن مثل ويژگي‌هاي تابعي، شي گرايي، حلقه‌ها، شرط‌ها و … ياد بگيريد چرا که اين موارد جز اصول اساسي يادگيري جانگو مي‌باشد و شما خيلي با آن سر و کار خواهيد داشت.


 


بعد از پيدا کردن درک خوبي از اصول اساسي پايتون حالا نوبت به آن رسيده که به توسعه وب بپردازيد، اگر با اين فضا نيز آشنايي نداريد به شما توصيه مي‌کنم از ميکرو فريم ورک ساده تر پايتون يعني Flask استفاده کنيد و با استفاده از آن لايه هاي سبک تري توسعه وب را آموزش ديده و تمرين کنيد. لازم نيست در اين فريم ورک بسيار حرفه اي عمل کنيد همينکه اصول اوليه را فرا بگيريد براي يادگيري Django کافي مي باشد.


و حالا نوبت به يادگيري جانگو مي‌رسد که به نظر من بهترين راه براي مطالعه و خودآموزي اين کتابخانه خود وبسايت جانگو مي باشد چرا که مستنداتي که تيم توسعه اين کتابخانه تهيه و تدوين کرده اند بسيار بي نظير و مناسب است.


جمع بندي


طبيعتا شما وقتي مي ‌توانيد با فريم ورک Django کار کنيد که بتوانيد روش توسعه را با آن بياموزيد که در مقالات بعدي يا در وبينارها و کلاس‌هاي آنلاين و حضوري به آن‌ها خواهيم پرداخت. جانگو فريم ورک بسيار منعطف، مقياس پذير و فوق العاده پرسرعتي است و به شما توصيه مي‌شود اگر براي ران کردن سايت عجله داشته و يا سايت پرترافيکي در اختيارداريد حتما کتابخانه جانگو را براي کار خود انتخاب کنيد.

مقاله جامع فريم ورک جانگو

برنامه ,کنيد ,سايت ,مي ,توسعه ,ورک ,فريم ورک ,مي کند ,از آن ,برنامه هاي ,است که

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وکیل مدافع shayanoptiki helary مصنوعات چوبي و سنگي وبگاه اختصاصی نوید کاظمی اسکی رگبرگ های سیاه Accounting ایران نیوز فیلوزوف mahtabovect